• دو شنبه 9 تیر 1404
  • الإثْنَيْن 4 محرم 1447
  • 2025 Jun 30
دو شنبه 9 تیر 1404
کد مطلب : 258137
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/4RxG7
+
-

محصولات مناسب برای تهیه نذری‌ها

کلثوم خیرالهی، معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به اهمیت سلامت مواد غذایی در مراسم عزاداری ایام محرم گفت: «استفاده از مواد غذایی غیرمجاز، فله‌ای و فاقد اصالت سلامت ممکن است سلامت مصرف‌کنندگان را در معرض خطر قرار دهد. فرآورده‌های غذایی بسته‌بندی‌شده و دارای نشان سیب سلامت یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای اطمینان از سلامت غذا در ایام عزاداری است.» او با تأکید بر رعایت اصول بهداشتی در فرآیند تهیه و توزیع نذورات عنوان کرد: «نمک یددار بسته‌بندی، روغن‌های خوراکی کم‌ترانس و نوشیدنی‌های دارای مجوز رسمی سازمان غذا و دارو ازجمله اقلامی هستند که توصیه می‌شود برای تهیه نذورات مورد استفاده قرار گیرند. در توزیع آب، شربت و سایر نوشیدنی‌ها هم استفاده از محصولات بسته‌بندی‌شده دارای نشان سیب سلامت نقش مهمی در کاهش آلودگی‌های احتمالی دارد. همچنین ظروف یک‌بار مصرف باید از نوع مجاز و دارای تأییدیه سازمان غذا و دارو باشد تا از بروز مشکلات بهداشتی جلوگیری شود.» 

 

این خبر را به اشتراک بگذارید