• شنبه 7 تیر 1404
  • السَّبْت 2 محرم 1447
  • 2025 Jun 28
شنبه 7 تیر 1404
کد مطلب : 258016
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/BLBQo
+
-

محبوبیت موشک‌های ایرانی بین فوتبالی‌ها

سوژه جنگ 12روزه ایران با رژیم صهیونیستی به فوتبال هم کشیده شد. با وجود تردیدهایی که درباره نقطه‌زنی و دقت موشک‌های ایرانی مطرح شده بود، آوازه هایپرسونیک‌ها و موشک‌های قاره‌پیمای ایرانی به اهالی فوتبال هم رسید.

یکی از هواداران منچستریونایتد عکسی از ورزشگاه اتحاد، ورزشگاه اختصاصی رقیب این باشگاه را گذاشته و از ایران خواسته این ورزشگاه را با موشک نابود کند! یک هوادار منچسترسیتی هم پاسخ داده که با نابودی اتحاد، باز هم شما قهرمان نمی‌شوید!

در یک توییت بامزه دیگر، یک کاربر عکسی از تعداد بالای عناصر دفاعی تیم آرسنال شامل دروازه‌بان‌ها و مدافعان و هافبک‌های دفاعی گذاشته و پرسیده: «آرتتا می‌خواهد در برابر چه چیزی دفاع کند؟ موشک‌های ایرانی؟!» این توییت پس از قطعی‌شدن خرید کپا برای خط دروازه، تمدید قرارداد اسکلی (مدافع چپ و پدیده این تیم که رئال خواهان او بود)، کریستین نورگارد (کاپیتان و هافبک دفاعی 31‌ساله و دانمارکی برنتفورد با عقد قراردادی به ارزش 11‌میلیون یورو) و ابراز علاقه به جذب کریستین موسکرا (مدافع 20‌ساله و اسپانیایی/ کلمبیایی والنسیا به‌عنوان مدافع میانی) نوشته شده است، با عکسی از همه عناصر دفاعی و پرشمار این باشگاه.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید