• دو شنبه 20 اسفند 1403
  • الإثْنَيْن 10 رمضان 1446
  • 2025 Mar 10
دو شنبه 20 اسفند 1403
کد مطلب : 251078
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/1j5Z3
+
-

فرش قرمز یک‌سریال با حضور بازیگر معروف ترکیه

فرش قرمز یک‌سریال با حضور بازیگر معروف ترکیه

بازیگر معروف ترک برای رونمایی از سریال ایرانی که در آن بازی کرده، به تهران آمد.
ارکان پتک کایا، دیروز برای شرکت در مراسم فرش قرمز و رونمایی از سریال ایرانی- ترکیه‌ای«بلیت یکطرفه» وارد تهران شد. این مراسم توسط پلتفرم توزیع‌کننده سریال و در یک هتل برگزار شد و بازیگران ایرانی سریال در آن شرکت کردند.
«بلیت یکطرفه» یک مینی‌سریال هشت قسمتی است که تمام سکانس‌های آن در ترکیه فیلمبرداری شده و علاوه بر بازیگران ایرانی و ترک، بازیگران عرب و آمریکایی هم در آن حضور دارند. سریال ساخته پوریا حیدری است که در قبرس و ترکیه تحصیل کرده و پیش از این سریال، در چند پروژه در ترکیه حضور داشته و بلیت یکطرفه در واقع نخستین تجربه کارگردانی او در سریال‌سازی‌ است.
از بازیگران ایرانی سریال باید از حامد کمیلی اسم برد که آخرین حضورش در سریالی از شبکه نمایش خانگی، مربوط به سریال «مرداب» ساخته بهروز نیک‌نژاد است. همینطور مهرداد صدیقیان که در چندوقت اخیر یکی از پرکارهای سریال‌های پلتفرمی بوده و همین حالا هم سریال جان‌سخت را در حال پخش دارد در این سریال بازی می‌کند. بهزاد خلج، علی شادمان، کامیار حقی، محمد حیدری، فیگو بیرجندیان، مانی مقدم، سروش رحیمیان و فرشته مرعشی از دیگر بازیگران این سریال هستند. البته پیمان معادی هم قرار بوده در گروه بازیگران بلیت یکطرفه باشد، اما با توقف‌ طولانی‌مدت سریال به‌دلیل زلزله ترکیه، سراغ پروژه « افعی تهران» رفت. از بازیگران ترک سریال به جز ارکان پتک کایا که با سریال‌های مختلف ترکی و فیلم« آیلار، دختر جنگ» برای مخاطب ایرانی شناخته شده، باید از ایلهان شن، یولدائر اکور، دیدم بلچین، گیزم کاراچا، دیرن پولاتولاری، آیتاش اوشون و محمد جانگوران اسم برد. کیدا خور رمضان، بازیگر آلمانی، زهرا بسام، بازیگر عراقی و ارزا راموکا هم دیگر بازیگران غیرایرانی بلیت یکطرفه هستند.
سریال فضای پلیسی دارد و درباره سایت‌های شرط‌بندی در ترکیه است و احتمالا اشاره‌ای به ماجرای میلاد حاتمی و سایت‌های شرط‌بندی‌اش در ترکیه دارد. این سریال از ۲۰ اسفند منتشر خواهد شد.

این خبر را به اشتراک بگذارید