• دو شنبه 20 اسفند 1403
  • الإثْنَيْن 10 رمضان 1446
  • 2025 Mar 10
شنبه 18 اسفند 1403
کد مطلب : 250834
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/1j5vR
+
-

مرخص شدن آتش‌نشانان مصدوم در انفجار کانکس

داخلی
مرخص شدن آتش‌نشانان مصدوم در انفجار کانکس

تمامی 6آتش‌نشانی که در حادثه انفجار کانکس نیروی دریایی سپاه مجروح و به بیمارستان منتقل شده بودند، مرخص شدند.
به گزارش همشهری، حدود ساعت ۱۳:۳۸ روزپنجشنبه، یک کانکس در یکی از مراکز نیروی دریایی سپاه، در بزرگراه یاسینی تهران دچار حریق شد. جلال‌ ملکی، سخنگوی آتش‌نشانی تهران به همشهری گفت: این کانکس حدود 50متر وسعت داشت و به‌نظر می‌رسید که از آن برای انجام کارهای اداری استفاده می‌شود. از طرفی با توجه به سرمای هوا، در آن بسته بود و زمانی که دچار آتش‌سوزی شد، یک نفر داخل آن بود. ملکی افزود: آتش‌نشانان از 3ایستگاه راهی محل حادثه شدند، اما زمانی که برای اطفای حریق در حال نزدیک شدن به کانکس بودند، به‌دلیل بسته بودن در و پنجره‌ها و فعل و انفعالات شیمیایی و حبس شدن حرارت و بخارات، ناگهان کانکس منفجر ‌ و موج آن باعث پرت شدن تعدادی از آتش‌نشانان شد.
براساس این گزارش، بر اثر انفجار کانکس، یکی از کارکنان نیروی دریایی سپاه به نام مصطفی عبداللهی که هنگام آتش‌سوزی در داخل کانکس بود، به‌علت شدت جراحات به شهادت رسید و 10نفر از آتش‌نشانان به‌دلیل موج انفجار یا برخورد قطعات کانکس مصدوم شدند که 4نفر از آنها سرپایی درمان و 6نفر برای ادامه درمان به بیمارستان منتقل شدند.
همزمان با این حادثه، علیرضا زاکانی، شهردار تهران که تلفنی پیگیر وضعیت آتش‌نشانان مصدوم بود، به همراه مدیرعامل سازمان‌آتش‌نشانی باحضور در بیمارستان از آنها عیادت کردند و در نهایت شامگاه پنجشنبه، 6آتش‌نشان مصدوم بعد از مداوا و با نظر پزشکان از بیمارستان مرخص شدند. بررسی‌ها برای مشخص شدن علت آتش‌سوزی از سوی کارشناسان آغاز شده است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید