• چهار شنبه 22 اسفند 1403
  • الأرْبِعَاء 12 رمضان 1446
  • 2025 Mar 12
شنبه 18 اسفند 1403
کد مطلب : 250807
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/pgGj2
+
-

غذاها علیه سرطان

رژیم غذایی نه‌تنها در کاهش وزن و کاهش خطر ابتلا به فشار خون، کلسترول، چربی بالا و دیابت تأثیر دارد که در کاهش ابتلا به خطر سرطان به‌ویژه سرطان‌های گوارشی هم مؤثر است. طی چند‌ماه گذشته هم مطالعات بر نقش احتمالی رژیم‌غذایی در کاهش خطر ابتلا به سرطان تأکید کرده‌اند، آنچنان که مصرف منظم غذاها و نوشیدنی‌های غنی از کلسیم با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ مرتبط است. یک مطالعه در آکسفورد بریتانیا نشان داد، افرادی که شیر، ماست و مواد غذایی حاوی مواد مغذی ریبوفلاوین، منیزیم، فسفر و پتاسیم مصرف می‌کنند کمتر در معرض خطر سرطان روده بزرگ قرار دارند. مطالعه منتشر شده در مجله سرطان هم نشان داد که نوشیدن بیش از 4فنجان قهوه کافئین‌دار در روز با خطر کمتر سرطان گردن و سر مرتبط است، اما لازم نیست بیش از حد نوشیده شود.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید