• یکشنبه 4 آذر 1403
  • الأحَد 22 جمادی الاول 1446
  • 2024 Nov 24
شنبه 3 آذر 1403
کد مطلب : 241212
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/xGJ0n
+
-

آش انار یزدی

آش انار یزدی


مواد لازم
  برنج: یک فنجان   سبزی آش: یک کیلوگرم   انار دانه‌شده: 2کیلوگرم   پیاز سرخ‌شده: ۴ قاشق غذاخوری   پیاز:۲ عدد   لپه:نصف پیمانه   گوشت چرخ‌کرده:۵۰۰ گرم   نمک، فلفل و زردچوبه:به میزان لازم

روش تهیه
1.لپه، پیاز سرخ شده، نمک، فلفل و ۵ پیمانه آب را درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا لپه بپزد.
2.بعد از اینکه لپه پخته شد، برنج را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید برنج کاملا نرم و پخته شود.
3.سبزی خردشده را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.
4.پیاز را رنده کنید و آب بگیرید، سپس با گوشت چرخ کرده، پیاز، نمک و فلفل را مخلوط کنید و به شکل کوفته قلقلی در بیاورید.
5.کوفته‌ها را در روغن تفت دهید و به همراه دانه‌های انار داخل قابلمه‌ آش بریزید و منتظر بمانید تا آش جا بیفتد.

نکـته‌
برای اینکه این آش طعم متفاوتی بگیرد می‌توانید آن را با پودر گلپر تزئین و سرو کنید.

فوت و فن‌های پخت‌ آش انار
   قبل از اضافه کردن سبزی آش کمی سبزی را در روغن تفت دهید، چون این کار طعم آش انار را لذیذتر و جا افتاده‌تر می‌کند.
   به جای برنج از بلغور جو یا گندم استفاده کنید.
   هر چه رب انار ترش‌‌تر باشد، آش انار شما خوشمزه‌‌تر می‌شود.
   اضافه کردن شکر به آش انار اختیاری است و اگر طعم ترش آش را دوست دارید، می‌توانید آن را حذف کنید.
   اگر می‌خواهید از گوشت قلقلی استفاده کنید، آن را جداگانه تفت دهید. لپه‌ها را هم به‌صورت جداگانه تفت دهید و بعد از پختن آش در اواسط پخت گوشت‌قلقلی‌ها را به‌ آش انار اضافه کنید تا از هم وا نروند.
   اگر دوست دارید آش شما کاملاً له و یکدست شود، آن را برای مدت بیشتری بپزید.
   وجود لبو یا چغندرقند در آش انار رنگ فوق‌العاده‌ای به آن می‌دهد. هرقدر لبوی شما بیشتر باشد، آش قرمزتر خواهد شد.
   می‌توانید از استاک گوشت یا آب قلم در آش انار بدون گوشت استفاده کنید.
   اضافه کردن کمی پودر گلپر به آش انار موجب خوش‌عطر و طعم شدن آن می‌شود.
   حتماً بعد از پخت مواد آب انار را به آش انار اضافه کنید زیرا اضافه کردن زودهنگام آب انار مانع پختن حبوبات و برنج می‌شود.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید