• چهار شنبه 7 آذر 1403
  • الأرْبِعَاء 25 جمادی الاول 1446
  • 2024 Nov 27
شنبه 3 آذر 1403
کد مطلب : 241208
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/qjyER
+
-

مرغ شکم‌پر با انار

مرغ شکم‌پر با انار


مواد لازم
  مرغ درشت: یک عدد   انار دانه شده: یک لیوان   آب انار: یک لیوان   رب انار: یک قاشق غذاخوری   پیاز: یک عدد   سیر: ۳حبه   آلو بخارا: ۸ تا ۱۰عدد   زرشک: ۲ قاشق غذاخوری   گردوی خردشده: نصف پیمانه   کره یا روغن آب کرده: نصف پیمانه   سبزی معطر خردشده (جعفری، گشنیز، برگ سیر، ترخون و مرزه):۵ قاشق غذاخوری   نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم   زعفران آب‌کرده: به میزان لازم

روش تهیه
1. داخل و بیرون مرغ را با مخلوط نمک، زعفران و فلفل آغشته کنید و یک ساعت داخل یخچال بگذارید.
2. پیاز را خرد و سرخ کنید. سپس سیر له شده را بیفزایید و با نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار کنید.
3. نیمی از سبزی معطر ‌ریز شده را به تابه اضافه‌کنید و کل مواد را برای ۲دقیقه با شعله ملایم تفت دهید. نیمی از آلو بخارا، زرشک، گردوی خردشده و رب انار را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
4. درون شکم مرغ را با مواد پر کنید. سپس بدوزید و ۲پای مرغ را هم محکم ببندید.
5. یک قاشق غذاخوری روغن مایع درون قابلمه‌ای بریزید و باقیمانده مواد را کف آن کاملا پهن کنید. سپس مرغ را درون قابلمه بگذارید و آب انار را به آن بیفزایید.
6. نصف کره آب‌شده را روی مرغ بریزید. روی در قابلمه دم‌کنی بگذارید و اجازه دهید تا مرغ نیم ساعت در همین حالت دم بکشد. سپس مرغ را زیر و رو کنید و نصف دیگر کره را روی سمت دوم مرغ بمالید. چرخاندن مرغ را هر نیم‌ساعت تکرار کنید.

نکـته‌
  ‌مواد استفاده‌شده در داخل مرغ شکم‌پر نباید آبدار باشد. مرغ با روغنی که در ابتدا ریختید و کره‌ای که به آن اضافه می‌کنید به حالت گریل و سرخ‌شده در می‌آید.
  ‌اگر قبل از پخت کامل غذا، آب مواد تمام شد، می‌توانید نصف استکان آب از کنار قابلمه به آن بیفزایید. اما در طول مدت دم‌شدن مرغ، نباید آب مرغ تمام شود.
  ‌بهتر است زمان استفاده از قابلمه از شعله‌پخش‌کن استفاده کنید تا ته آن به‌طور کامل پوشش داده شود.
  ‌اگر مایل نیستید مرغ شکم‌پر با انار ترش‌مزه شود، می‌توانید از رب انار شیرین استفاده کنید.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید