• دو شنبه 5 آذر 1403
  • الإثْنَيْن 23 جمادی الاول 1446
  • 2024 Nov 25
شنبه 3 آذر 1403
کد مطلب : 241204
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/mwrWA
+
-

موس‌ کیک انار

موس‌ کیک انار


مواد لازم
  آرد: 125گرم  شکر: 2لیوان   بیکینگ پودر: نصف قاشق چای‌خوری  وانیل: 2 قاشق چای‌خوری  تخم‌مرغ: 8عدد   انار: یک عدد   خامه قنادی: 250گرم   نشاسته ذرت: یک قاشق غذاخوری   پودر ژلاتین: 2قاشق غذاخوری

روش تهیه
1. برای تهیه لایه اسفنجی، زرده و سفیده 4تخم‌مرغ را جدا کنید. سفیده‌ها را با همزن بزنید تا فرم بگیرند. به زرده‌ها یک قاشق وانیل و یک و نیم لیوان شکر و کره اضافه کنید.
2. آرد، نمک و بیکینگ پودر را الک و به زرده‌ها اضافه کنید. سفیده‌ را در 2مرحله به مواد اضافه کنید و آرام هم بزنید تا مواد اسفنجی شود.
3. مواد کیک را در قالب چرب‌شده بریزید و 20دقیقه در فر بگذارید. بعد اجازه دهید لایه اسفنجی خنک شود.
4. آب انار را بگیرید و هسته‌ها را جدا کنید. آب انار، ژلاتین و نشاسته ذرت را با هم روی حرارت بگذارید.
5. زرده‌های 4تخم‌مرغ دیگر را با وانیل هم بزنید تا کرمی شوند. این مواد را به ترکیب آب انار روی حرارت اضافه کنید تا تخم‌مرغ‌ها بپزند و مواد به غلظت موس برسند.
6. خامه را به مخلوط خنک‌شده موس اضافه کنید. در لایه موس کیک اسفنجی بریزید و قالب را در یخچال بگذارید تا کیک بافت سفت و فرم‌گرفته پیدا کند.

نکـته‌
هرچه موس‌کیک برای ساعات بیشتری در یخچال بماند بافت نهایی کیک بهتر خواهد بود.

فوت و فن‌های کیک‌های اناری
   برای پخت هر کیکی آرد و مواد خشک دیگر را 3بار الک کنید. این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد می‌شود و در نتیجه بافت کیک شما بهتر می‌شود.
   در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب نسبت به مواد کوچک‌تر یا بزرگ‌تر باشد، نتیجه مطلوبی نمی‌گیرید.
   وقتی می‌خواهید کیک را در قالب بریزید، از وسط بریزید. بعد به اطراف پخش کنید. سعی کنید کیک را طوری در قالب بریزید که مواد به‌صورت یکنواخت همه‌جا پخش شود.
   در فر را قبل از 30دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار را انجام دهید، کیک شما پف نمی‌کند.
   برای تهیه هر نوع کیک یا شیرینی باید فر را از قبل روشن کنید تا موقعی که خواستید کیک را در آن بگذارید، کاملا گرم شده باشد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید