پرچم خانمها بالاست
مسئولیت بخش حساس و حیاتی واحد تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام حسین(ع) را یاسمن التونتاش بهعهده دارد؛ کسی که 20سال از عمرش را در این سمت سپری کرده ومعتقد است حساسیت ودقت عمل بالای بانوان باعث شده که اکثر بیمارستانها این مسئولیت را به آنها بسپارند:«در تمام بیمارستانها واحد تغذیه و آشپزخانه بهعنوان یکی از ارکان اساسی بخش درمان محسوب میشود، چرا که در سایه فعالیت این بخش است که میتوان انتظار درمان کامل بیماران را بعد از ویزیت پزشکان داشت. هر روز صبح طبق رژیمهای غذایی پزشکان برای بیماران هر بخش، کار در آشپزخانه شروع میشود؛ از آمادهسازی غذا برای بیماران با رژیم کمنمک و کمچرب گرفته تا تهیه غذا برای بیماران خاص و سرطانی و حتی غذای ویژه برای کسانی که با مکمل لوله باید غذای خود را دریافت کنند. غذای این افراد در آشپزخانه در یک بخش کاملا استریل تهیه میشود.»
تهیه و پخت روزانه 2500ناهار، 1200شام و 1800صبحانه کار هر روز آشپزها و مهمانداران بیمارستان امام حسین(ع) است؛ غذاهایی که کیفیت مواد اولیه و سلامت آنها را مدیر بخش تغذیه رصد میکند:« نقشی که ما در بیمارستان داریم در زمینه پیشگیری از بروز بیماریها هم مؤثر است، چرا که معتقدیم رعایت رژیم غذایی اصل اساسی و مهم در تامین سلامت افراد است برای مثال اگر یک بیمار کلیوی از رژیم غذایی و درمانی ویژه بهرهمند نشود بیماریاش حادتر و روند درمانش کندتر میشود.»