خواص باورنکردنی خوردن آدامس
آدامس از زمانهای قدیم در یونان مصرف میشد. در ایران نیز در زمانهای قدیم سقز مصرف میشد، اما امروزه آدامس با فروش انبوه پرطرفدار شده و در ابعاد و طعمهای گوناگون بستهبندی میشود. اما آیا آدامس صرفا یک جور تنقلات شیرین جویدنی است یا اینکه خواصی نیز برای سلامت دهان و دندان دارد؟ با هم نکتههایی را در این زمینه مرور میکنیم.
اگر آدامس قند داشته باشد، ممکن است خطر پوسیدگی دندان را افزایش دهد.
به گزارش وبامدی، جویدن آدامس با شکر هر چند وقت یکبار خطرات زیادی برای سلامتی ایجاد نمیکند، بهخصوص اگر بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید.
اگر در آدامس از طعمدهندههای خاصی مانند اسید سیتریک استفاده شده باشد، ممکن است تجمع پلاک در دهان را کاهش دهد. اما به خاطر داشته باشید که اگر آدامس قند داشته باشد، ممکن است اثرات مثبت آن از بین برود.
جویدن، دهان شما را تحریک میکند تا بزاق بیشتری تولید شود. این اتفاق باعث محافظت از دهان شما در برابر پوسیدگی و فرسایش میشود.
بزاق بیشتر ناشی از آدامس خوردن ممکن است به تعادل اسیدها در مری کمک کند و علائم ریفلاکس اسید را کاهش دهد.
آدامس همچنین ممکن است حداقل برای مدت کوتاهی به رفع خشکی دهان کمک کند.
ممکن است در ساعتی که آدامس میجوید 11کالری بسوزانید. با گذشت زمان، تعداد کالریهای سوزاندهشده بیشتر میشوند.
جویدن آدامس جریان خون در مغز شما را افزایش میدهد و ممکن است به بهبود حافظه شما کمک کند.
اگر احساس خستگی میکنید، مقداری آدامس بجوید تا هوشیار بمانید.
آدامسهای بدون قند خطر کمتری برای دندانهای شما دارند. مطالعات نشان میدهد که استفاده از این آدامسها در صورت داشتن پوسیدگی دندان بیخطر است و باعث بدتر شدن حفرههای پوسیده نمیشود.