• چهار شنبه 27 تیر 1403
  • الأرْبِعَاء 10 محرم 1446
  • 2024 Jul 17
شنبه 23 تیر 1403
کد مطلب : 229862
+
-

تشخیص اصل و تقلبی آسان نیست

تماشای گزارش
تشخیص اصل و تقلبی آسان نیست

آقاسید در مورد روش تهیه روغن مار اصل می‌گوید: «بعد از کشتن و جدا کردن پوست مار، گوشت و پوست آن را با حرارت غیرمستقیم آنقدر می‌پزند تا به روغن بیفتد.» مار سیاه بهترین نوع برای روغن‌گیری است و افزودن روغن کنجد به عصاره مار باعث مرغوبیت و اثرگذاری بیشتر این دارو می‌شود. آقا سیدعبدالله می‌گوید: «هنوز هم در بسیاری از کشورها مانند چین و هندوستان روغن مار به‌صورت سنتی تولید می‌شود و برای به‌دست آوردن حدود 4کیلو روغن مار، 2کیلوگرم روغن کنجد و 5تا 10مار را در یک ظرف سفالی می‌ریزند، درب ظرف را می‌بندند و روی حرارت ملایم قرار می‌دهند تا آرام بجوشد و گوشت مار متلاشی شود.» به قول آقاسیدعبدالله تشخیص روغن مار اصل از روغن تقلبی چندان ساده نیست و اگر پارافین با موادمعدنی خاصی ترکیب شود، به همان رنگ عسلی روغن مار در می‌آید. این ترکیب به اندازه روغن مار بدبو است، ولی افراد خبره‌ای مانند او به‌سادگی می‌توانند بوی آنها را از عطر خاص عصاره مار تشخیص دهند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید