• یکشنبه 17 تیر 1403
  • الأحَد 30 ذی الحجه 1445
  • 2024 Jul 07
یکشنبه 17 تیر 1403
کد مطلب : 229269
+
-

آش شله‌مشهدی

آش شله‌مشهدی


روش تهیه:
1.حبوبات را از شب قبل به‌صورت جداگانه خیس و آبکش کنید و بپزید.
2 برای طبخ این غذا باید قابلمه بزرگ و جادار باشد تا مواد، جای کافی برای پخت داشته باشند.
3.وقتی حبوبات نیم‌پز شد، بلغور را به آن اضافه و بعد از چند جوش برنج را اضافه کنید .
4 مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
5.گوشت و پیاز خردشده را همراه آب‌جوش در قابلمه‌ای ریخته و به خوبی بپزید.
6. گوشت پخته شده را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش کنید.
7.گوشت را به قابلمه حبوبات و بلغور اضافه کنید و روی حرارت ملایم دائم هم بزنید تا کشدار شود و ته نگیرد.
8.این غذا هرچه بیشتر هم زده شود کیفیت آن بالاتر می‌رود و بهتر جا می‌افتد. 9.پس ازحداقل 3تا 4ساعت این غذا را هم بزنید.
10.ادویه‌ها و نمک را اضافه کرده و دائم با کفگیر بزرگ مواد را کاملا مخلوط و له کنید و در نهایت حرارت را بسیار کم کنید تا به‌اصطلاح دم بکشد.

نکـته‌ها:
در تهیه شله مشهدی می‌توانید از لوبیا قرمز به جای لوبیا چیتی استفاده کنید، باید جداگانه جوشانده و پس از پخت، آب قرمز آن دور ریخته شود تا رنگ شله تغییر نکند. همچنین هنگام سرو شله می‌توانید با مقداری خورشت قیمه روی آن را تزئین کنید که بسیار خوشمزه‌تر خواهد شد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید