سمنو
روش تهیه
1. روی گندمها آب سرد بریزید تا حدی که روی آنها را بپوشاند.
2. ظرف را در جای خنک (نه خیلی سرد و نه خیلی گرم) و دور از تابش نور خورشید قرار دهید.
3. 2بار در روز، آب روی گندمها را با آب تمیز و جدید، جایگزین کنید تا گندمها بو نگیرند.
4. گندمهای آبکش شده را در پارچه نمدار بپیچید. بقچه گندم را در یک پلاستیک بزرگ قرار دهید تا نم گندمها و پارچه، حفظ شود.
5. تا 2روز روزی 3بار، پارچه را باز کنید تا گندمها هوا بخورند و روی آنها آب اسپری کنید.
6. گندمهای جوانهزده را در آبکشهای بزرگ بگذارید و مدام روی آنها آب بریزید.
7. مراقب باشید که جوانهها تا سبز نشدهاند، شیره آنها را بگیرید. شیره را از صافی رد کنید.
8. شیره را روی حرارت بگذارید و قبل از داغ شدن، آرد را اضافه کنید. آنقدر این مخلوط را هم بزنید تا خمیری شود. بعد آب ولرم را بهتدریج اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا غلیظ شود.
نکته: اگر بعد از غلیظ شدن سمنو در آن را با دمکنی بپوشانید، سمنوی خوشرنگتری خواهید داشت.