• دو شنبه 26 آذر 1403
  • الإثْنَيْن 14 جمادی الثانی 1446
  • 2024 Dec 16
یکشنبه 17 تیر 1403
کد مطلب : 229263
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/GZmxr
+
-

شربت بهارنارنج

شربت بهارنارنج


روش تهیه:
1. شکر، آب و عرق بهارنارنج را در قابلمه‌ای مناسب بریزید و روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا شکر کاملا حل شود.
2. بعد از جوشیدن آب حرارت را کم کنید تا شربت به آرامی به غلظت برسد.
3. پس از غلیظ شدن شربت، حدود 10دقیقه قبل از اینکه به قوام مورد نظر برسد، آبلیمو را به آن اضافه کنید و بگذارید شربت با آبلیمو بجوشد.
4. در این مرحله حرارت باید خیلی کم باشد. می‌توانید زعفران دم‌کرده غلیظ را در این مرحله به شربت اضافه کنید.
5. وقتی شربت به غلظت موردنظر شما رسید (کمی رقیق‌تر از شربت مربا)، آن را از روی حرارت بردارید و پس از خنک‌شدن در شیشه دربسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
6. برای تهیه هر لیوان شربت، می‌توانید یک تا 2قاشق از شربت بهار نارنج را در لیوان بریزید و بقیه آن را با آب و یخ پر کنید. شربت بهار نارنج شما آماده نوشیدن است.

نکته: بهارنارنج‌بیشتر در استان‌های گیلان و مازندران می‌روید. می‌توانید از برگ بهارنارنج تازه برای تهیه شربت استفاده کنید که در این صورت باید مراحل تهیه شهد شربت را جداگانه انجام دهید.
 

این خبر را به اشتراک بگذارید