محققان چینی ادعا میکنند که نوع جدیدی از غذا را توسعه دادهاند که شامل برنج غنی از مواد مغذی است که با گوشت درست شده است. به گزارش اینترستینگ اینجینیرینگ، آنها راهی برای رشد سلولهای گوشتی بهطور مستقیم روی دانههای برنج ایجاد کردهاند. این غذای برنجی که در آزمایشگاه تولید میشود، میتواند راهی پایدارتر برای دریافت مواد مغذی مورد نیاز در میان مشکلات رو به افزایش باشد. تیمی از مرکز تحقیقات گوشت چین، یک سازمان تحقیقاتی وابسته به آکادمی علوم غذایی پکن، این آزمایش را رهبری کردند. دانشمندان دانههای برنج را از پیش تحت نظر پرورش میدهند و سپس از آنها برای رشد لایههای نازک سلولهای مرغ یا گوشت بهطور مستقیم روی سطح دانهها در محیط آزمایشگاهی استفاده میکنند. آنها برنج را انتخاب کردند زیرا سرشار از فیبر و سایر مواد مغذی مفید است. علاوه بر این، سلولهای حیوانی بهطور خاص در آزمایشگاه برای این منظور رشد کردند.
برنج با طعم گوشت
در همینه زمینه :