• پنج شنبه 27 دی 1403
  • الْخَمِيس 16 رجب 1446
  • 2025 Jan 16
شنبه 9 تیر 1403
کد مطلب : 228453
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/r0DZ2
+
-

شاطرباجی همپای شاطرباشی

گزارش بعدی
شاطرباجی همپای شاطرباشی

خمیر تافتون را که در سینی چرخان تنور صنعتی جاگیر می‌کند، یک دور بیشتر تاب نمی‌دهد؛ یک دوری که کمتر از 40 ثانیه زمان می‌برد. دورِ ثانیه‌ای و کوتاه که تمام می‌شود، خانم شاطر، خمیر به نان داغ و تازه تافتون تبدیل شده را با کاردک از کف پر حرارت سینی تنور جدا می‌کند و با احتیاط طوری که دستش نسوزد آن را برمی‌دارد تا روی توری فلزی میز سردکن برای مشتری‌ها بگذارد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :