• یکشنبه 3 تیر 1403
  • الأحَد 16 ذی الحجه 1445
  • 2024 Jun 23
یکشنبه 20 خرداد 1403
کد مطلب : 226964
+
-

رتبه‌بندی انبارهای غذایی

انبارهای مواد غذایی و نوشیدنی‌ها، به‌صورت مداوم رصد و شرایط بهداشتی انبارها کنترل و رتبه‌بندی می‌شود. به‌گفته عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، همه این انبارها باید مجوزهای بهداشتی داشته باشند و تحت ارزیابی قرار بگیرند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید