انبارهای مواد غذایی و نوشیدنیها، بهصورت مداوم رصد و شرایط بهداشتی انبارها کنترل و رتبهبندی میشود. بهگفته عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، همه این انبارها باید مجوزهای بهداشتی داشته باشند و تحت ارزیابی قرار بگیرند.
یکشنبه 20 خرداد 1403
کد مطلب :
226964
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/JZwEl
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved