مردم دنیا چه غذاهایی با سیبزمینی میپزند؟
سیبزمینی در مطبخ جهانی
پروانه بهرام نژاد
با اینکه خاستگاه اصلی سیبزمینی را کشورهای پرو و اکوادور میدانند، این محصول بومی سرزمینهای مرتفع، خیلی زود در گوشهوکنار دنیا طرفدار پیدا کرد بهطوریکه اوایل قرن شانزدهم میلادی، وقتی اسپانیاییها به پرو رفتند، پس از شناخت سیبزمینی آن را با خود به کشورشان بردند. سیبزمینی سپس از آنجا به سایر نقاط اروپا راه یافت و مصرفش در میان مردم کشورهای دیگر هم رایج شد و حالا مردم گیتی با سیبزمینی غذاهای متنوعی میپزند. دستور پخت تعدادی از آن غذاها را برایتان آوردهایم.