• یکشنبه 10 تیر 1403
  • الأحَد 23 ذی الحجه 1445
  • 2024 Jun 30
شنبه 19 خرداد 1403
کد مطلب : 226880
+
-

سمبوسه جنوبی

سمبوسه جنوبی


سمبوسه یکی از غذاهای محلی جنوبی‌هاست که مواد داخل آن می‌تواند متنوع باشد، اما سمبوسه سنتی با پوره سیب‌زمینی درست می‌شود و طعمی تند دارد.

مواد لازم
   بنان لواش: 4عدد    سیب‌زمینی: 400گرم     پیاز: یک عدد     جعفری: یک دسته متوسط     زردچوبه، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم     روغن مخصوص سرخ‌کردنی: به میزان لازم

روش تهیه
1. سیب‌زمینی‌ها را به همراه 2لیوان آب و یک قاشق چایخوری نمک داخل قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید همزمان یکی از سیب‌زمینی‌ها را نگینی خرد و در روغن سرخ کنید.
2. پیازهای نگینی شده را در روغن تفت دهید تا سبک شود. زردچوبه و مقداری از ادویه‌ها را به آن اضافه کنید.
3. سیب‌زمینی‌های پخته را پوره و پیاز، جعفری و سیب‌زمینی سرخ شده را به این ترکیب اضافه کنید. این ترکیب را به آرامی هم بزنید تا سیب‌زمینی‌های نگینی شکل خود را حفظ کنند.
4. نان‌های لواش را به شکل طولی به اندازه 10در 30سانتی‌متر برش بزنید سپس یک قاشق سر پر از مواد سیب‌زمینی را در ابتدای هر نان قرار داده و آن را به‌صورت مثلثی بپیچید. سمبوسه‌ها را در روغن داغ سرخ کنید.


نکـته‌ها
- بعد از سرخ کردن سمبوسه‌ها آنها را روی دستمال تمیز بچینید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.
- در کنار سمبوسه می‌توانید از سس تند استفاده کنید.
- یک سمبوسه‌کوچک240کالری دارد و مملو از چربی‌اشباع شده و کربوهیدرات است.
- با وجود کالری بالا، یک لقمه سمبوسه بهتر از یک فنجان برنج بوده و می‌تواند فرد را سرشار از انرژی کند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید