مریم باقر پور
آش انواع مختلفی دارد؛ برخی ویژه مناسبتها تهیه میشوند و تعدادی دیگر به دورهمیها اختصاص دارند. خیلیها هم برای سفر و نذر، این نوع از غذا را در برنامه خود قرار میدهند. پخت این آشها در بیشتر شهرها و حتی روستاهای کشور مرسوم است و غالبا اهمیت دارد. در ادامه روش پخت4نمونه آش را که در مناسبتهایی مانند دندونی، نذری، دورهمیها و اعیاد مرسومند، معرفی کردهایم.
شنبه 5 خرداد 1403
کد مطلب :
225934
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/1jlZ0
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved