• پنج شنبه 7 تیر 1403
  • الْخَمِيس 20 ذی الحجه 1445
  • 2024 Jun 27
شنبه 5 خرداد 1403
کد مطلب : 225930
+
-

دستور پخت آش‌های0ی را که اقوام کشورمان می‌پ0زند حتما امتحان کنید

از قلقل شوشتری تا آش سیاه مازندرانی

از قلقل شوشتری تا آش سیاه مازندرانی

نیلوفر ذوالفقاری

باورتان می‌شود بیش از 400نوع آش متنوع در شهرهای کشور بین اقوام مختلف ایرانی پخته می‌شود؟ اگر تا به حال فقط طعم چند نوع آش تکراری را چشیده‌اید، وقتش رسیده سراغ انواع دیگری از آش بروید که مردمان اقوام مختلف، از شمال تا جنوب کشورمان، سال‌هاست در پختن آنها استاد شده‌اند. بعضی از آش‌های اقوام مثل آش شولی یزدی‌ها، ‌آش کازرونی، ‌آش ترش زنجان یا آش کشک نهاوند ثبت ملی شده‌اند و نامشان به فهرست آثار ناملموس ملی اضافه شده است. پختن این آش‌های محلی متنوع را امتحان کنید تا با آداب غذایی اقوام مختلف ایران بیشتر آشنا شوید.



 

 

این خبر را به اشتراک بگذارید