با اعلام خانه کتاب و ادبیات ایران در بهمنماه سالجاری ۱۱ هزار و ۹۵۵ عنوان کتاب از سوی هزار و ۵۶۲ ناشر منتشر شده است.
کتاب «اسرائیل در آفریقا» نوشته یوتام گیدرون بهتازگی با ترجمه امیررضا مقومی، احسان دارابی و پژمان نوروزی توسط انتشارات ایران منتشر و روانه بازار نشر شده است. این کتاب دربردارنده تحلیل ابعاد و اهداف حضور و نفوذ اسرائیل در آفریقاست.
مدیرکل فناوری و اطلاعات سازمان حج و زیارت گفت: تاکنون بیش از ۷۰ هزار واجد شرایط اعزام به سرزمین وحی برای سال ۱۴۰۳ ثبتنام خود را در سامانه قطعی و کاروانهای خود را انتخاب کردهاند.
کتاب سوقی به قلم مریم شیدا توسط انتشارات روایت فتح منتشر شد. «سوقی» روایت روزهای تلخ آوارگی، بیخانمانی و سرگردانی مردمانی از دیار زاگرس است که سالها در عراق نسل به نسل، مسالمتآمیز در کنار مردم آن کشور زندگی کردهاند.
خبرهای کوتاه از دنیای فرهنگ
در همینه زمینه :