انچیلادا مکزیکی
آمادهسازی: 45دقیقه
پخت: 1ساعت
تعداد نفرات: 4نفر
مواد لازم: نان ترتیلا: 10عدد پیاز: يك عدد سیر: 2حبه گوجهفرنگی خردشده: 2لیوان فلفلدلمهای: يكعدد خامه ترش: يك لیوان پنیر چدار رندهشده: يكلیوان پنیر پیتزا رندهشده: 2 لیوان نمک و فلفل: مقدار کافی لوبیا قرمز: يكپیمانه
روش تهیه
1- نان ترتیلا را بخرید یا خودتان آن را آماده کنید. داخل تابه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. نانها را به نوبت داخل تابه بگذارید تا گرم شوند.
2- پنیر چدار و پنیر پیتزای رندهشده را با هم مخلوط کنید و داخل هر نان مقداری پنیر بریزید. نانها را رول کنید و در ظرف پیرکسی که چرب کردهاید قرار دهید و بهصورت مرتب در کنار هم بچینید.
3- در تابه مقداری روغن بریزید، پیاز و سیر را خرد و به روغن اضافه کنید و بعد تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجهفرنگیهای ریز خردشده، لوبیاقرمز از قبل پختهشده، فلفلدلمهای خردشده، نصفلیوان آب، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد بپزند و سس یکدست شود.
4- سس را روی نانهای ترتیلا بریزید و پخش کنید سپس روی سس را با مخلوط پنیر پیتزا و پنیر چدار باقیمانده پوشش دهید؛ ظرف را داخل فری که از قبل روشن کردهاید بهمدت 15دقیقه قرار دهید تا انچیلادا آماده شود.
نکته: میتوانید این غذا را با خامه ترش تزئین کنید.