• چهار شنبه 7 آذر 1403
  • الأرْبِعَاء 25 جمادی الاول 1446
  • 2024 Nov 27
دو شنبه 28 شهریور 1401
کد مطلب : 171909
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/r0ZAk
+
-

اسراری برای سر نرفتن غذا

برای همه ما ممکن است پیش بیاید که حواس‌مان به طبخ غذا نباشد و غذا سربرود و اجاق گاز را کثیف کند. رعایت چند راهکار ساده می‌تواند از کثیف شدن اجاق‌گاز جلوگیری کند.
برای جلو‌گیری از سر رفتن غذاهایی مثل سوپ، خورش، شیر و... کافی است داخل قابلمه را به‌اندازه چندسانتی‌متر چرب کنید. به این ترتیب، غذاها سرنمی‌روند.
برای آنکه شیر هنگام جوشیدن سرنرود، می‌توانید از شیر‌جوش‌های مخصوص استفاده کنید و اگرچنین ظرفی در اختیار ندارید، لبه ظرف یعنی قسمت بالای آن را با کمی روغن یا کره چرب کنید. کف شیر بالاتر از آن نخواهد آمد.
قاشق بزرگ و تمیزی مانند قاشق‌های بزرگ چوبی  یا ملاقه داخل شیر بگذارید به‌طوری‌که دسته آن روی لبه‌ظرف قرار بگیرد.
درپوش‌های توری یا مشبک نیز از سر رفتن شیر جلوگیری خواهد کرد. در گذشته، از اینگونه درپوش‌ها و ظرف دو طبقه برای گرفتن سر شیر نیزاستفاده می‌کردند.به این معنی که وقتی شیر کف می‌کرد، سرشیر آن در محفظه‌ای واقع در طبقه بالا جمع می‌شد.
و بالاخره اگر شعله  گاز را پایین بکشید وشیر را به آرامی و با حرارت ملایم بجوشانید، احتمال سررفتن آن کم خواهد شد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید