• یکشنبه 30 اردیبهشت 1403
  • الأحَد 11 ذی القعده 1445
  • 2024 May 19
سه شنبه 15 شهریور 1401
کد مطلب : 170730
+
-

ارتباط نزدیک سرطان روده و غذاهای فرآوری شده

2مطالعه جدید که به‌طور گسترده روی داوطلبانی از آمریکا و ایتالیا انجام شده است، نشان می‌دهد خوردن مقدار زیادی غذاهای فوق‌فرآوری شده به‌طور قابل‌توجهی خطر ابتلا به سرطان کولورکتال (روده) را در مردان افزایش می‌دهد و می‌تواند منجر به بیماری قلبی و مرگ زودهنگام در مردان و زنان شود. به گزارش ساینس اسلش، غذاهای فوق فرآوری‌شده شامل سوپ‌های بسته‌بندی شده، انواع سس‌ها، پیتزای نیمه‌آماده، غذاهای آماده و غذاهایی مانند هات‌داگ، سوسیس، سیب‌زمینی سرخ‌کرده، نوشابه‌های گازدار، کیک، آب‌نبات، دونات و بسیاری موارد دیگر است. این مطالعه، رژیم‌غذایی بیش از 200هزار مرد و زن 28ساله را مورد بررسی قرار داد و ارتباطی بین غذاهای فوق‌فرآوری شده و سرطان روده بزرگ که سومین سرطان تشخیص داده شده در آمریکاست را در مردان یافت. براساس گزارش‌های سازمان بهداشت جهانی، انجمن سرطان آمریکا و سازمان جهانی بهداشت، گوشت‌های فرآوری‌شده و فوق فرآوری‌شده مانند ژامبون،  سالامی،  گوشت گاو  با خطر ابتلا به سرطان روده در مردان و زنان مرتبط است. 

 

این خبر را به اشتراک بگذارید