دست و پنجه نرم کردن با ضعف حافظه یکی از مشکلاتی است که در سالمندی به سراغ افراد میآید اما تحقیقات پزشکی نشان داده که مصرف میوهها و مواد غذایی که حاوی مقادیر قابل توجهی از ترکیباتی مانند آنتوسیانید و فلاونویید باشد میتواند تأثیر مهمی در بهبود عملکرد حافظه داشته باشد. توتفرنگی میوهای است که میتواند در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطانی مؤثر بوده و خاصیت ضدالتهابی داشته باشد. این میوه منبعی غنی از پتاسیم، فیبر، امگا۳، منیزیم و همچنین ویتامینهای گروه B وC است و میتواند بهعنوان بهترین منبع برای تأمین ویتامین Cمورد نیاز بدن در دوره سالمندی مورد استفاده قرار گیرد.شاتوت نیز میوهای است که بهعنوان میوه سلامت از آن نام برده میشود.این میوه نیز مانند توتفرنگی مقاومت بدن در برابر عوامل بیماریزای عفونی را افزایش داده و رادیکالهای آزادی را که برای سلامت سلولهای بدن مضر است از بین میبرد.از آنجا که شاتوت حاوی مقادیر قابل توجهی از ویتامینهای B، اسیدفولیک و نیاسین است در سوختوساز کربوهیدراتها، چربیها و پروتئینها نیز مؤثر است.
سه شنبه 8 شهریور 1401
کد مطلب :
170079
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/2kzYA
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved