• پنج شنبه 12 تیر 1404
  • الْخَمِيس 7 محرم 1447
  • 2025 Jul 03
پنج شنبه 28 بهمن 1400
کد مطلب : 154078
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/1wJkR
+
-

بارسا در جام غریبه

آبی‌ اناری‌ها فعلا باید به لیگ اروپا عادت کنند

بارسلونا ساعت 21:15 امشب در نوکمپ در تورنمنتی به میدان می‌رود که در قرن جدید به آن عادت ندارد. پس از آنکه آبی‌اناری‌ها از لیگ قهرمانان اروپا اوت شدند، مجبورند در لیگ اروپا ادامه فصل را بگذرانند. بازی‌های امشب پلی‌آف است و بارسا درصورت عبور از این مرحله باید در یک‌هشتم با یکی از تیم‌های لیون، موناکو، آینتراخت فرانکفورت، بایر لورکوزن، گالاتاسرای، اسپارتاک مسکو، ستاره سرخ بلگراد و یا وستهم روبه‌رو شود. شاید برنده بازی امشب قهرمان این فصل لیگ اروپا شود. ناپولی وضعیت خوبی در جدول سری‌آ دارد و با اینتر و میلان برای قهرمانی مبارزه می‌کند، بارسا هم برای سومی لالیگا.
  بارسلونای ژاوی، بهترین تیم لالیگا در سال 2022است. بلوگرانا 11امتیاز از 15امتیاز ممکن در این سال و 22امتیاز از زمان ورود ژاوی به‌دست آورده، درحالی‌که رئال مادرید از ابتدای سال تنها 8امتیاز به‌دست آورده و بتیس، اتلتیکو مادرید و اتلتیک بیلبائو هر کدام 10 امتیاز کسب کرده‌اند.
  بارسا برای بازی امشب مدافع ندارد. لنگله و اومتیتی که مصدوم‌اند، آرائوخو هم وضعیت نامشخصی دارد، پیکه هم نیست و برای بازی با والنسیا هم محروم است. ژاوی می‌ماند و مینگسا و اریک گارسیا. شاید بوسکتس در خط دفاع به بازی گرفته شود. ریکی پوچ و مینگسا به نیمکت‌نشینی عادت کرده‌اند. این دوبازیکن جوان بیش از یک‌ماه است که بازی نکرده‌اند و به 6مسابقه متوالی بدون هیچ دقیقه‌ای به بازی رسیده‌اند.
  بارسا در خط دفاعی هنوز خوب نیست. آنها در 5بازی اخیر 10گل و میانگین 2گل در هر بازی دریافت کرده‌اند؛ 27گل خورده در 23هفته از لالیگا.
  ژاوی در 100روز حضورش در بارسا؛ 15بازی، 7برد، 4تساوی، 4باخت، 23گل زده و 20گل خورده ثبت کرده است.
  ناپولی در یک‌ربع پایانی خطرناک است. آنها 7گل از 15گل خود در لیگ اروپا را از دقیقه 76به بعد به ثمر رسانده‌اند.
  قدرت دفاعی این تیم هم به رهبری کولیبالی عالی است. ناپولی فصل 2022-۲۰۲1 با هدایت اسپالتی و رهبری کولیبالی به سختی گل می‌خورد؛ در 5 لیگ معتبر اروپایی تنها منچسترسیتی (۱۴) و سه‌ویا (۱۶) کمتر از ناپولی (۱۷) گل خورده‌اند.
  مصدومیت پولیتانو 10تا 15روز طول خواهد کشید و او قطعا دیدار رفت برابر بارسلونا را از دست خواهد داد. احتمال حضور لوبوتکا برابر بارسلونا 50-50 است.
  هیچ بازیکنی در ۵ لیگ معتبر در این فصل به اندازه ویکتور اوسیمن از ناپولی پنالتی نگرفته است؛ ۴ پنالتی.
  تراشتگن 3فصل است که بیش از یک گل در هر بازی دریافت می‌کند. او در 29بازی این فصل 39گل خورده، میانگین 1.34گل در هر بازی و تنها 8کلین‌شیت. او فصل قبل در 42بازی و فصل قبل‌تر در 46بازی 50گل در هر فصل خورده بود.
  اوبامیانگ متخصص لیگ اروپاست. خرید تازه بارسا در 49بازی در لیگ اروپا 25گل زده است. او 4بار مقابل ناپولی به میدان رفت که 3پیروزی و یک شکست به دست‌آورد اما به آنها گلی نزد. اوبا امشب پنجاهمین بازی‌اش را در این رقابت‌ها تجربه می‌کند.
  3نفر از 4خرید زمستانی در 8بازی در سال 2022گل زدند یا پاس گل دادند؛ دنی آلوز 3پاس گل و یک گل، فران تورس یک پاس گل و یک گل، آداما ترائوره 2پاس گل. او تنها خریدی است که هنوز موفقیتی در گل یا پاس‌گل نداشته است.
  گاوی و فابیان روییس اهل یک شهر هستند و هر دو در 8سالگی برای بتیس بازی کردند. آنها در بازی بارسلونا و ناپولی در نوکمپ به مصاف یکدیگر خواهند رفت. روییس شاید در تابستان به رئال یا بارسا برود.

این خبر را به اشتراک بگذارید