ایده اصلی این نمایشگاه یک بررسی تاریخ نگارانه از مقطع مهمی از تاریخ هنر ایران است. شکلگیری هنر نقاشی اعتراضی که قبل از انقلاب نمونههایی از آن در آثار هنرمندان مختلف دیده میشود و تحولاتی که در کار هنرمندان نقاش اتفاق میافتد، در این مجموعه قابلبررسی است.
چهارشنبه 20بهمن، رئیسجمهور به موزه هنرهای معاصر تهران رفت و از نمایشگاه «آینه در آینه» بازدید کرد. سیدابراهیم رئیسی در حاشیه بازدید از نمایشگاه «آینه در آینه» با تعدادی از هنرمندان تجسمی نیز دیدار کرد و با آنها به گفتوگو پرداخت.
گزارش همشهری از نمایشگاه «آینه در آینه» در موزه هنرهای معاصر تهران
گزارش
قرار بود پیش از این به نمایشگاه «آینه در آینه» بپردازیم که بهعنوان یکی از بخشهای چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر از ۲۸دی در موزه هنرهای معاصر تهران آغاز بهکار کرده بود، اما به موعد برگزاری جشنواره فیلم فجر رسیدیم و درگیر ویژهنامه جشنواره فیلم شدیم.
طبیعتا هر رخداد سیاسی و اجتماعی مهمی روی نگاه هنرمند اثر میگذارد و هنرمند واکنش خود را به این رخدادها در آثارش ثبت میکند. هر انقلابی که در هر گوشه جهان به وقوع پیوسته با خلق آثاری همراه بوده که درصدد ثبت و ضبط تحولات جدید بودهاند. گاه تحولاتی که بعد از انقلاب در هنر یک کشور رخ داده، به ایجاد سبکهای جدید منجر شده است.