22
سه شنبه 20 تیر 1402
شماره 8825
تندرستی2
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم
در ایران بیش از یک قرن پیش، مردم برای اینکه گاه گدار گلوی خود را در گرمای داغ تابستان خنک کنند، افشره آب انگور را روی مقداری برف تازه در کاسه‌ای می‌ریختند و آن را به‌عنوان دسر، صرف می‌کردند؛ ترکیبی از برف و شیره انگور!
به تأکید سیاحان خارجی تهرانی‌ها از دیرباز به خوردن صبحانه اهمیت می‌دادند

صبحانه را مانند پادشاه بخورید

اگرچه این روزها زندگی‌ ساکنان تهران و کلانشهرها روی دور تند قرار گرفته و در سبک زندگی جدید، آدابی مثل صبحانه خوردن کمرنگ یا حذف شده، اما از دیرباز صبحانه یکی از مهم‌ترین وعده‌های غذایی مردمان این دیار به‌شمار می‌رفت.