26
سه شنبه 20 تیر 1402
شماره 8825
تندرستی6
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم
در تهران قدیم متناسب با هر فصل غذا یا خوراکی روی دَکه‌ها و چرخ‌های دستی قدیمی فروخته می‌شد که بیشتر به غذا‌های خانگی شباهت داشت.
کاسبان و مراجعان بازار قدیم روزهای مختلف سال چه می‌خوردند؟

دکان‌های بازاری و چرخی‌های تابستانی

آب‌دوغ خیار، اشکنه، ته‌چین فیروزکوهی، سرگنجشکی و ده‌ها مدل غذای دیگر از قدیم تا سال‌ها در خانه‌های پایتخت‌نشینان طبخ می‌شد و بانوان مسئول پخت آن بودند اما به‌گفته پژوهشگران از دوره قاجار تاحدودی شیوه خورد و خوراک مردم تغییر کرد و آشپزخانه‌های بازاری به مرور شکل گرفتند و حتی خوراک‌ها در دکان‌ها و چرخی‌ها به مردم عرضه می‌شد.