تلاش برای نجات جان انسانها، آنهم درست جایی که در معرض شلیک توپ و گلوله دشمن قراردارد، از مصادیق بارز ایثار و از جانگذشتگی است که توسط امدادگران و پزشکان داوطلب اعزام به جبهه رقم خورد.
کتاب «ستارههای سوخته» نوشته حسین بهزاد منتشر شد. این کتاب که روزنوشتهای جنگی گلعلی بابایی در فاصله زمستان ۱۳۶۱ تا تابستان ۱۳۶۷ است، در ۲۹۶ صفحه توسط انتشارات ایران منتشر شده است. در مقدمه ناشر درخصوص کتاب «ستارههای سوخته» میخوانیم:«این کتاب روزنوشتهای یکی از رزمندگان هشت سال دفاعمقدس از حضورش در صحنههای مختلف جنگ هشتساله است.
کتاب «از بسیجی تا امیری» خاطرات امیر سرتیپ دوم «حجتالله قدیری» از حضور در جبهه و خدمت در ارتش جمهوری اسلامی ایران را روایت میکند که به قلم خودش نوشته شده و انتشارات «سوره سبز» آن را منتشر کرده است.
گفتوگو با دکتر محمدرضا ظفرقندی، پزشک تیم اضطراری جنگ به بهانه چاپ کتاب خاطراتش
گزارش
حمله دشمن بعثی به کشورمان و تصرف برخیشهرها و آوارگی خانوادهها، شرایطی را رقم زد که افراد مختلفی برای حفظ امنیت کشور، راهی جبههها شوند. دکتر محمدرضا ظفرقندی، هم بر حسب وظیفه پزشکی و انسانی درطول جنگ تحمیلی در جبهه حضور فعالی داشت.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان آذربایجانشرقی از فرزند جانباز و مرد حافظه ایران و جهان که موفق به کسب حکم گینس شده و آن را تقدیم آستان مقدس رضوی کرد، تجلیل کرد.