• جمعه 7 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 17 شوال 1445
  • 2024 Apr 26
شنبه 19 مرداد 1398
کد مطلب : 71411
+
-

تدارک ۲۸ جایگاه عرضه دام برای عید قربان

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی البرز: علاوه بر جانمایی جایگاه‌های ثابت عرضه و ذبح بهداشتی دام، 11 اکیپ سیار بازرسی و نظارتی دامپزشکی نیز در استان فعالیت خواهند کرد

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی البرز از جانمایی ۲۸ جایگاه عرضه بهداشتی دام در استان برای عید قربان خبر داد.
«علیرضا جمالی» در گفت‌و‌گو با مهر با اشاره به این‌که از ۲۸ جایگاه موردنظر، 11 جایگاه توسط شهرداری جانمایی شده است، گفت: یک جایگاه نیز در آسایشگاه کهریزک جانمایی شده، زیرا این مرکز مراجعان زیادی دارد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی البرز با تاکید بر این‌که باقی جایگاه‌ها توسط شهرداری و فرمانداری دیگر شهرستان‌های استان جانمایی شده است، گفت: در روز عید قربان علاوه بر جانمایی جایگاه‌های ثابت عرضه و ذبح بهداشتی دام، 11 اکیپ سیار بازرسی و نظارتی دامپزشکی نیز در استان فعالیت خواهند کرد.
جمالی با بیان این‌که ۳۹ دکتر دامپزشک در اکیپ‌های نظارتی حاضر خواهند بود، گفت: در هر یک از جایگاه‌های ثابت عرضه دام یک نفر ناظر بهداشتی و یک نفر ناظر شرعی نیز حضور دارند.
وی با تاکید بر این‌که دکتر دامپزشک پیش از کشتار وضعیت دام‌ها را بررسی می‌کند، گفت: بعد از کشتار نیز ناظرین بهداشتی بازرسی‌های موردنظر را به عمل می‌آورند.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان البرز در بخش دیگری ضمن اشاره به توصیه‌های بهداشتی درخصوص تهیه دام زنده، گفت: با توجه به بیماری تب کریمه‌کنگو که منجر به تلفات انسانی در برخی نقاط کشور شده است، از مردم می‌خواهیم به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند و دام‌های زنده را در پارکینگ منازل و یا خیابان‌ها ذبح نکنند.
جمالی از شهروندان خواست کشتار دام را به کشتارگاه‌ها بسپارند و گفت: برای این منظور می‌توانند به 2 کشتارگاه دام استان در محدوده سه‌راه انبار نفت، هفت‌جوی و دیگری در شهرستان ساوجبلاغ مراجعه کنند.
وی همچنین تاکید کرد: شهروندان پس از ذبح دام، گوشت را ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کرده، سپس در فریزر بگذارند. در حال حاضر این مهم در سطح کشتارگاه‌ها نیز رعایت می‌شود، به گونه‌ای که در هر کشتارگاه سردخانه وجود دارد و بعد از کشتار دام، گوشت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در سردخانه نگهداری و سپس در قصابی‌ها و دیگر مراکز توزیع و عرضه  می‌شود.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان البرز اضافه کرد: اگر مردم به علت دوری مسیر و یا مواردی دیگر نمی‌خواهند برای کشتار دام به کشتارگاه مراجعه کنند، نیاز است که حتما از جایگاه‌های تحت نظارت دامپزشکی دام زنده را خریداری کنند و کشتار را نیز در همان محل انجام دهند.
 

این خبر را به اشتراک بگذارید