29
شنبه 5 آبان 1403
شماره 9246
آشپزی5
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم
پیاز: یک عدد شنبلیله خشک: یک قاشق مرباخوری سیر رنده‌شده: 2قاشق مرباخوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری یا ادویه خورشتی
فوت و فن خورشت‌های خوش‌طعم و خوشرنگ در خانه

سفره پاییزی

برای آن دسته از افرادی که در پخت غذاها دنبال تنوع هستند، خورشت جایگاه ویژه‌ای دارد. این میان برخی با توجه به فصل و محصولات در دسترس، غذاها و ازجمله خورشت‌های خود را آماده می‌کنند و با فرارسیدن پاییز، میوه‌ها و صیفی‌های فصل خزان در سفره‌شان قرار می‌گیرد.