30
123
شنبه 5 آبان 1403
شماره 9246
آشپزی6
123
123
پیامـک
شما را درباره این صفحه می خوانیم
موسسه همشهری
آرشیو
صفحات
صفحه اول
سیاست
دیپلماتیک
اقتصاد
سرنخ
ایرانشهر
سرزمین من
بیست و چهار
صفحهآخر
تماشاگر
تماشاگر1
تماشاگر2
تماشاگر 3
تماشاگر 4
شهرنگار
شهرنگار1
شهرنگار2-3
شهرنگار4
جامعه
تندرستی
دانستنی ها
همشهری گزارش
ویژه چاپ دوم
ویژه چاپ دوم1
ویژه چاپ دوم2
ویژه چاپ دوم3
ویژه چاپ دوم4
آشپزی
آشپزی1
آشپزی2
آشپزی3
آشپزی4
آشپزی5
آشپزی6
آشپزی7
آشپزی8
صفحه اول
سیاست
دیپلماتیک
اقتصاد
سرنخ
ایرانشهر
سرزمین من
بیست و چهار
صفحهآخر
تماشاگر
تماشاگر1
تماشاگر2
تماشاگر 3
تماشاگر 4
شهرنگار
شهرنگار1
شهرنگار2-3
شهرنگار4
جامعه
تندرستی
دانستنی ها
همشهری گزارش
ویژه چاپ دوم
ویژه چاپ دوم1
ویژه چاپ دوم2
ویژه چاپ دوم3
ویژه چاپ دوم4
آشپزی
آشپزی1
آشپزی2
آشپزی3
آشپزی4
آشپزی5
آشپزی6
آشپزی7
آشپزی8
مربای کدو حلوایی
کدو حلوایی: 2کیلوگرم شکر: 2کیلوگرم زعفران دمکرده غلیظ: به میزان لازم آبلیمو : 2قاشق غذاخوری آب: 6لیوان هل سبز خردشده: 10عدد
عصرانههای مغذی
شاید تصور کنید از کدو حلوایی فقط برای پخت انواع غذاها و سوپها استفاده میشود، اما بد نیست بدانید بافت نرم و لطیف و رنگ نارنجی این ماده غذایی برای درست کردن دسرهای خوشمزه هم محبوبیت زیادی دارد.
PDF آشپزی6
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved