برگهای سبز چای برای آنکه مسیرشان به فنجان و لیوان خانهها ختم شود، راه پر پیچ و خمی را طی میکنند و این راه طولانی به راز ماندگاری نامهایی از سرزمین های ایران، هند، ایرلند و... در صنعت چای تبدیل شده است.
تاریخ تولید و تجارت چای، به روایتی از زمان حکمرانی دودمان تانگ در سال 618 تا 907میلادی و به روایتی دیگر در تاریخ پیش از میلاد مسیح در چین آغاز شده و این کشور تا به امروز توانستهاست سلطه خود بر بخش تولید و تجارت چای را حفظ کند.
چای همان چیزی است که صبحهای همه خانههای ایرانی را شبیه هم میکند. هر روز صبح در همه خانههای ایران یک کتری یا سماور آب به جوش میآید و در بیشتر اوقات روز هم به جوشیدن ادامه میدهد.