05
یکشنبه 9 شهریور 1404
شماره 9476
سرزمین من
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

سفر به شهر آب‌انبارهای ایران

میراث فرهنگی
9شهریور، روز ملی قزوین، نگاه‌ها را به مرور تاریخ قزوین ‌می‌کشاند؛ شهری که به دستور شاپور ساسانی رونق گرفت، در چهارراه تجاری جاده ابریشم حرفی برای گفتن داشت؛57سال پایتخت ایران در دوره صفوی بود و به تازگی پژوهش‌های باستان‌شناسان از غار قلعه کرد آوج در قزوین نشان می‌دهد که قدمت زیست انسان در این غار به نیم میلیون سال پیش می‌رسد.
ویژه
سید رضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی: لرستان مهد آغاز زیست بشر و سرشار از تاریخ، هنر و ادبیات است و به همین منظور،برنامه‌ای ویژه برای توسعه گردشگری این استان تدوین و همایشی ملی به‌منظور معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری این استان برگزار می‌شود.‌
گزارش کوتاه
شاید کمتر کسی از رهگذران امروز تهران بداند که روزگاری، آب زندگی‌بخش پایتخت نه از سدها و تصفیه‌خانه‌ها، بلکه از جویباری به نام «نهر کرج» می‌آمد.

نت‌های ویرانی در دل هیرکانی

تبلیغ تور با موسیقی زنده و دی‌جی در میراث جهانی هیرکانی نگرانی فعالان محیط‌زیست و مسئولان را به همراه داشته است
گزارش
کمپ‌های ساده و صمیمی طبیعت‌گردها در جنگل‌های شمال حالا جای خود را به تورهایی داده که با موسیقی زنده و دی‌جی در دل رویشگاه‌های هیرکانی برگزار می‌شوند.