04
پنج شنبه 18 اردیبهشت 1404
شماره 9386
اقتصاد
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

نبرد با امضاهای طلایی

خاطرات سیدامیر سیاح از پروژه مجوزها در دولت شهید رئیسی
یادداشت
از زمان دانشجویی در همه انتخابات به نامزدهای مورد علاقه‌ام در ستادهایشان کمک می‌کردم.
ویژه
دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی کشور ضمن اشاره به افزایش واردات گوشت قرمز در سال ۱۴۰۳، از نیاز مستمر کشور به گوشت گرم گوسفندی و چالش‌های خودکفایی در تولید گوشت خبر داد و تأکید کرد که میانگین واردات گوشت در یک بازه ۵ تا ۱۰ ساله، تنها ۵ تا ۱۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند.
تجارت خارجی غیرنفتی ایران در فروردین‌ماه ۱۴۰۴ به میزان ۱۰ میلیون و ۷۵۶ هزار تن و به ارزش ۵ میلیارد و ۷۹۸ میلیون دلار رسید.
بانک آمریکا BoA اعلام کرد سرمایه‌گذاران در هفته منتهی به ۳۰ آوریل، ۸.۹میلیارد دلار از بازارهای سهام آمریکا خارج کردند و ۷.۸ میلیارد دلار به بازارهای سهام خارجی بردند.
برق
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: پیش‌بینی شده که ضمن جدی گرفتن هشدارها، هر ۲۰ دقیقه‌ای که مصرف مشترکان بیش از الگوی تعریف شده باشد، یک ساعت برقشان قطع شود.

آزادسازی واردات کالاهای مشابه داخلی

پایان ممنوعیت واردات کالاهای مشابه داخلی؛ آیا فصل جدیدی در تجارت ایران آغاز شده است؟
گزارش
در تحولی مهم، گمرک ایران اعلام کرد که ممنوعیت واردات کالاهای خارجی دارای مشابه ایرانی که از سال ۱۳۹7برقرار شده بود، به پایان رسیده است.
PDF اقتصاد
کوتاه اقتصاد
در پی انتشار کلیپی در فضای مجازی مبنی بر ناسالم بودن هندوانه‌های ایرانی در بازار روسیه، معاون امور زراعت وزارت جهادکشاورزی با رد این ادعا، آن را اقدامی مغرضانه از سوی رقبای تجاری ایران عنوان کرد و بر سلامت کامل این محصول تأکید کرد.
بر اساس گزارش وزارت نیرو ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور با رشدی آرام در فروردین‌ماه امسال به یک‌هزار و ۶۳۷مگاوات رسید.