10
دو شنبه 29 خرداد 1402
شماره 8804
زیست‌بوم
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

صنعت 200میلیارد دلاری

مکث
گردشگری غذایی، یکی از شاخه‌های صنعت گردشگری است که از سال‌2001 و زمانی که اریک ولف، مدیر اتحادیه توریسم غذا در مقاله‌ای عبارت «گردشگری خوراک و پختنی‌ها» را رواج داد، به شکل جدی به ادبیات صنعت گردشگری وارد شد.
ویژه
۶۶.۲ درصد از مراتع کشور معادل ۵۶ میلیون هکتار جزو مراتع کم تراکم، ۲۵.۳ درصد معادل ۲۱ میلیون و ۴۱۹ هزار هکتار جزو مراتع نیمه‌متراکم و ۸.۵ درصد از مراتع کشور معادل 7 میلیون و ۱۸۱ هزار هکتار جزو مراتع متراکم هستند
ساماندهی و احیای تالاب از دغدغه‌های اصلی دولت سیزدهم و مجموعه استان گیلان است.

سرزمین خوراک‌ها

9 غذای عجیب ایران که قابلیت ثبت ملی دارند
گردشگری
ایران با برخورداری از غذاهای بومی و سنتی و البته غذاهای کلاسیک شناخته‌شده در جهان می‌تواند به یکی از مقاصد گردشگری غذا در جهان تبدیل شود. بیش از 3هزار نوع غذا در ایران شناسایی شده ‌که برخی از آنها به ثبت ملی رسیده است.