• پنج شنبه 21 خرداد 1405
  • ٢٥ ذو الحجة ١٤٤٧
  • 2026 Jun 11
چهار شنبه 2 اردیبهشت 1405
کد مطلب : 274883
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/6RmLV
+
-

با «هوکا» در خیابان

بانوی روستای کریم‌کلا با تیشه کشاورزی راهی تجمعات شبانه می‌شود تا خشم خود را از دشمن اعلام کند

گزارش
با «هوکا» در خیابان

 گروه سرزمین من

 از همان شب اولی که قرار بر تجمع شبانه و همصدایی مردم ایران شد، آدم‌های بی‌ادعا راهی خیابان شدند و برای پشتیبانی از وطن، پرچم به‌دست گرفتند. 
یکی از همین مردم «سیده‌کبری رمضانی کریم‌کلا» ساکن روستای کریم‌کلای بابلسر است که فیلمی از او که هوکا (نوعی ابزار کشاورزی در بابل) به‌دست دارد و شعار مرگ بر آمریکا سر می‌دهد در فضای مجازی حسابی پر بازدید شده است‌. 
او می‌‌گوید که برای دفاع از وطن،حضور در تجمعات شبانه کمترین کاری است که از دستش برمی‌آید. 

اعلام خشم از دشمن با هوکا
نیمه‌روز است که با او همکلام می‌شویم. تازه از سر ‌زمین کشاورزی برگشته است و آماده نماز ظهر و عصر می‌شود. کشاورزی کار آبا و اجدادی ‌آنهاست. همین قطعه زمین کوچک که در آن انواع صیفی‌جات می‌کارند و می‌فروشند، سال‌هاست خرج زندگی‌شان را می‌دهد. حضور سیده کبری رمضانی کریم‌کلا در تجمع شبانه درحالی‌که هوکا به‌دست دارد و به نشانه کوبیدن بر سر ترامپ آن را تکان و شعار می‌دهد، در فضای مجازی پربازدید شد. او درباره هوکایی که با خودش به تجمع شبانه برده است به همشهری می‌گوید: «ما به زبان محلی به تیشه می‌گوییم هوکا که ابزار دست‌ ما کشاورزان است و برای تراشیدن علف‌های هرز، کندن و زیر و رو‌کردن خاک باغ‌های کشاورزی در کشتزارهای مازندران، برای چیدن کاهو و حتی در شالیکاری هم از آن استفاده می‌کنیم. برای کشاورزی در روستا باید هوکا داشته‌باشیم.» 
وقتی قرار شد خشم و نفرتش از حمله دشمن به ایران را نشان بدهد، ناخودآگاه به سراغ همان ابزار دستش رفت و هوکا را برداشت و با خود برد. او ادامه می‌دهد: «با همین هوکا بر سر ترامپ می‌زنم. منظورم این است که ایران ما، وطن ما باید حفظ شود. رهبر عزیز ما شهید شد و حالا وظیفه ماست که به خیابان بیاییم و پرچم ایران را  به‌دست بگیریم.»

شب‌های رمضان و حضور در خیابان 
روزها برای سیده‌کبری رمضانی کریم‌کلا با طلوع سپیده آغاز می‌شود. از چند سال پیش که همسرش به رحمت خدا رفت، مسئولیت 3فرزند بر شانه‌هایش افتاد. او می‌گوید: «علاوه بر زمین کشاورزی خودمان، سر زمین‌های دیگر روستا هم کار می‌کنم. روزی ما از همین زمین است و خدا را شکر تا به حال زندگی را با کم و زیادش گذرانده‌ایم.» روستای کریم‌کلا در شهرستان بابلسر واقع شده و جمعیت آن ۸۱۴نفر (۲۰۲خانوار) است. او که با همسایه‌ها، دوستان و آشنایان راهی تجمعات می‌شود، می‌گوید: «تمام شب‌های‌ماه رمضان با هوکا به میدان می‌آمدم. از آغاز امسال هم سعی دارم هیچ شبی حضور در خیابان را ترک نکنم. ما برای دفاع از کشور در خیابان صف می‌بندیم و در هر شرایطی پای کار هستیم و تا هر زمانی که لازم باشد‌‌ اینجا می‌مانیم.»

 

این خبر را به اشتراک بگذارید