• جمعه 21 آذر 1404
  • الْجُمْعَة 21 جمادی الثانی 1447
  • 2025 Dec 12
پنج شنبه 13 آذر 1404
کد مطلب : 268345
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/jq0wl
+
-

با مردم

بسته‌بندی‌های گوشت در بازارها کوچک شوند
درحالی‌که هر روز قیمت گوشت افزایش می‌یابد عرضه بسته‌های یک کیلویی و دو کیلویی چه معنایی دارد؟ مثل گذشته توان ذخیره کردن گوشت در فریزر در مردم وجود ندارد که چند بسته گوشت بخرند و به سختی می‌توانند بسته‌های کوچک را بخرند پس به‌جاست بسته‌های گوشت گرم، چرخ‌کرده و یخی کوچک شوند تا خانواده‌ها بتوانند به اندازه نیاز بخرند و درصورت تمایل به خرید بیشتر چند بسته بخرند.
هدایتی از تهران 

دپوی زباله در منطقه میان دره شیرگاه متوقف شود
مدت‌هاست که دپوی غیراصولی زباله در منطقه میان دره شیرگاه علاوه بر ظاهر زشت و کثیفی که به این منطقه داده، منابع آب زیرزمینی را هم با خطر آلودگی مواجه کرده است چرا که شیرابه این زباله‌ها به سفره‌های آب زیرزمینی نفوذ کرده است. درصورت ادامه این شرایط علاوه بر نابودی اقلیم و محیط‌زیست این منطقه شاهد گسترش انواع بیماری‌ها هم خواهیم بود.
 قربانی از شیرگاه

پرداخت تسهیلات ازدواج محدود و کند است
خواستم برای دریافت وام ازدواج در بانک ملت ثبت نام کنم که پیام داد فعلا امکان ثبت درخواست نیست، ‌حضوری به بانک مراجعه کنید. مسئول شعبه گفتند اکنون در هر‌ماه به 2 نفر وام ازدواج می‌پردازند؛ درحالی‌که 40پرونده اینجا تشکیل شده است و حدود 2 سال و حتی بیشتر طول می‌کشد. از طرفی مهلت تشکیل پرونده برای هر متقاضی 60روز است و اگر سامانه دوباره غیرفعال باشد احتمال دارد مهلت افرادی مثل من برای ثبت نام پایان یابد. تقاضا می‌شود سامانه تسهیلات بازگشایی شود و پرداخت وام‌ها به روال عادی بازگردد.
عباس‌زاده از تهران 

وضعیت جاده قوچان - سبزوار نیازمند توجه و بازسازی 
جاده تک‌باندی قوچان سبزوار دارای شانه‌های خاکی نامناسب است، خط‌کشی مناسب ندارد و بدتر از همه فاقد علائم راهنمایی و رانندگی است. با توجه به تردد کامیون‌های ترانزیتی و کانتینربر از این جاده، مدام اتفاقات مرگبار رخ می‌دهد. جا دارد دوبانده شدن این پروژه در دستور کار قرار گیرد.
سلطانی از قوچان 

جلوی تخلیه زباله در رودخانه چالوس را بگیرند
مدت‌هاست حاشیه غربی رودخانه چالوس از انتهای مجموعه مسکن مهر تا نزدیک ساحل دریا و نیز اطراف جاده کمربندی پشت انبار شرکت نفت چالوس، محل دپوی انواع زباله ساختمانی و صنعتی شده که باعث آلودگی زیاد حاشیه رودخانه و آب آن و در نهایت آب دریای خزر می‌شود. تخلیه زباله بدون نگرانی و در ساعات مختلف روز صورت می‌گیرد. از شهرداری و مسئولان محیط‌زیست تقاضای رسیدگی و برخورد داریم.
پیمانی از چالوس

این خبر را به اشتراک بگذارید