از کل زعفران تولید شده در دنیا ۹۰درصد در ایران و فقط ۱۰درصد در سایر کشورها و بهصورت غیرمتمرکز تولید میشود. بهدلیل پرسود بودن تجارت زعفران، امکان صادرات آن به جهان و شرایط مطلوب آبوهوایی ایران، در حال حاضر مردم در بیشتر استانهای کشور اقدام به کاشت زعفران کردهاند، اما همچنان استانهای خراسان یعنی خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی قطب اصلی تولید این محصول هستند.
شنبه 5 آبان 1403
کد مطلب :
238624
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/Nx35p
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved