• سه شنبه 9 دی 1404
  • الثُّلاثَاء 10 رجب 1447
  • 2025 Dec 30

تهران سهمی از اتوبوس‌های دولتی نداشت

دولت آبان‌ماه هزار و ۳۲۸ دستگاه اتوبوس درون‌شهری تحویل شهرها داده اما به تهران نه
چند روز پیش فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در جمع خبرنگاران اعلام کرد که ۱۳۲۸دستگاه اتوبوس درون‌شهری و بالغ بر 2هزار دستگاه خودروی عمرانی و آتش‌نشانی تحویل شهرداری‌ها شده است.
نگرانی و مطالبه بازاریان از مدیریت اقتصادی

هوشیاری بازار

«نوسان‌های شدید نرخ ارز» و «بی‌ثباتی قیمت‌ها» در روزهای اخیر، روز دوشنبه زمینه‌ساز شکل‌گیری تجمع‌هایی حوالی بازار تهران شد؛ تجمع‌هایی که بیش از هر چیز جریان‌های معاند را به طمع انداخته تا بار دیگر با موج‌سواری بر اعتراض‌های صنفی، فاز تازه‌ای از بی‌ثباتی را در کشور کلید بزنند.

چند کلمه از دل بازار

این‌روزها بخش‌هایی از بازار تهران صدای اعتراضش بلند شده است؛ صدایی که اگر درست شنیده شود، نه تهدید است و نه دشمنی.

آزمون دوباره همتی

افزایش شدید نرخ ارز در هفته‌های اخیر سرانجام دولت را به تغییر ریاست بانک مرکزی مجاب کرد.

درمان جهانی با نانو داروی ایرانی

حاصل 14سال تلاش دانشمندان ایرانی یک‌نانوداروی بومی است که روند ترمیم شکستگی استخوان را تسریع می‌کند و درمان مؤثرتر و کم‌هزینه‌تری نسبت به تنها نمونه خارجی‌اش دارد.

پیروزی بزرگ سپر سایبری ایران

حملات DDoS از رایج‌ترین و پرشمارترین حملات سایبری است که رخدادش‌ چیز عجیب و غیرطبیعی‌ای نیست.