• جمعه 7 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 17 شوال 1445
  • 2024 Apr 26
یکشنبه 22 دی 1398
کد مطلب : 92582
+
-

تولید انسولین از زرده تخم‌مرغ


پژوهشگر‌ان دانشگاه اوزاکا موفق شدند با استفاده از زرده ‌تخم‌مرغ مقادیری انسولین تهیه کنند. به گزارش دیلی‌میل، اختر حسین، محقق ارشد این پژوهش، می‌گوید: ما با بررسی نتایج تحقیقات محققان ژاپنی، تأثیرات شیوه قرارگیری شیمیایی شکر در مولکول‌های انسولین را تحلیل کردیم.
محققان محصول نهایی را «گلیکوسینولین» (glycoinsulin) نامیدند و اظهار کردند که مطالعه آنها نه‌تنها نشان داد که گلیکوسینولین حتی در دما و غلظت بالا «فیبریل» تولید نمی‌کند، بلکه نسبت به انسولین طبیعی در سرم انسان پایدارتر است.
 

این خبر را به اشتراک بگذارید