02-03
یکشنبه 24 اسفند 1404
شماره 9630
سیاسی- دیپلماتیک
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

کمبود کالای اساسی در مازندران وجود ندارد

عبدالوحید فیاضی نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس با اشاره به افزایش حضور مسافران در استان مازندران در روزهای اخیر نکاتی را درباره تأمین کالاهای اساسی این استان در گفت و گو با تلویزیون اینترنتی همشهری بیان کرد.
ویژه
پانزدهمین روز از جنگ نابرابر و مشترک اسرائیل و آمریکا علیه مردم ایران، با پاسخ‌های پرقدرت ارتش و سپاه ایران علیه متجاوزان و همزمان عملیات‌های حمایتی گروه‌های مقاومت علیه متجاوزان صهیونی-آمریکایی در منطقه همراه بود
بامداد دیروز ترامپ با انتشار مطلبی در شبکه ایکس مدعی شد که دستور «یکی از قدرتمندترین حملات بمباران در تاریخ خاورمیانه» در جزیره خارگ را داده است.
«دیگر از شما نمی‌ترسم، ترامپ دیگر نمی‌تواند با قلدری‌اش کاری را پیش ببرد، جلوی او می‌ایستم.»
وقتی صحبت از تنگه هرمز می‌شود، خیلی‌ها فقط به بستن تنگه فکر می‌کنند؛ در حالی که این تازه آغاز ماجراست. کنترل چنین گلوگاه حساسی یعنی در اختیار داشتن یک اهرم بزرگ سیاسی و اقتصادی.
روایت نبرد از گلوگاهی که معادلات جنگ را تغییر می‌دهد

تنگه هرمز دست ماست

تحمیل جنگ علیه ایران ، خسارت های فراوانی برای دشمن آمریکایی-صهیونی داشته است. یکی از این خسارات ، بسته شدن تنگه هرمز است.
عاقبت بی توجهی به اخطار ایران

عاقبت بی توجهی به اخطار ایران

نفتکش‌هایی که در تنگه هرمز به اخطارهای ایران توجه نکردند، مورد اصابت قرار گرفتند
پس از آنکه سپاه پاسداران اعلام کرد هر نفتکشی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارد باید، از ایران اجازه بگیرد، برخی کشتی های متخلف از این پیام سرپیچی کردند و با اصابت موشک های قدرتمند سپاه مواجه شدند.
پیام مهم آیت الله شبیری درباره انتخاب رهبرسوم انقلاب
پیام مهم آیت الله شبیری درباره انتخاب رهبرسوم انقلاب
این جانب در حالی که در حرم ملکوتی امام رضاع داغدار بودم، خبر انتخاب حضرت آیت‌الله امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای از سوی خبرگان محترم رهبری، مرا تا حدی تسکین داد.
حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس از پیگیری چند طرح در مجلس خبر داد

خبرهایی که نمی‌بینید

حزب‌الله موفق شده است یگان‌هایی از نیروی رضوان را بار دیگر در مناطق جنوب رود لیتانی در جنوب لبنان مستقر کند
PDF سیاسی- دیپلماتیک
کوتاه سیاسی- دیپلماتیک
در روزهای نخست حملات موشکی و پهپادی، مصرف موشک‌های رهگیر طرف مقابل به شدت افزایش یافت و از حدود روز پنجم درگیری وارد مرحله جیره‌بندی پدافند شدند.
شائیل بن ایبراهیم، روزنامه نگار و تحلیلگر، با بررسی رسانه های اسرائیلی و مقالات تحلیلی آنها در 10 روز نخست جنگ، به این نتیجه رسیده که چند نگرانی جدی و البته غیرمنتظره در ارتش اسرائیل و وضعیت دفاعی رژیم صهیونیستی پدیدار شده که نمی توان به آنها بی توجه بود.
سقوط یک تانکر سوخت‌رسان هوایی آمریکا که باعث کشته شدن ۶ نفر از خدمه به‌جز دو خلبان شد، اهمیت حیاتی این هواپیماها در عملیات نظامی آمریکا را نشان داد.