02-03
چهار شنبه 7 آبان 1404
شماره 9525
سیاسی- دیپلماتیک
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

سین جیم کالابرگی وزیر در بهارستان

در جلسه نظارتی مجلس برای بررسی چگونگی پرداخت کالابرگ به 7 دهک چه گذشت؟
در روزی که وزیر تعاون برای ارائه توضیح درباره یارانه‌ها و کالابرگ به مجلس رفته بود، مباحث کارشناسی داغی بین احمد میدری، وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی و محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس انجام شد.
ویژه
با آنکه آلمان به یک کشور با امنیت بالا معروف است، اما نتایج جدیدترین نظرسنجی نشان می‌دهد که بیش از نیمی از زنان آلمانی در مکان‌های عمومی و به‌ویژه باشگاه‌ها و ایستگاه‌های قطار احساس امنیت ندارند.
سلاح حزب‌الله لبنان این قدر برای آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها مایه نگرانی شده که آمریکایی‌ها با لحنی توهین‌آمیز دست به تهدید مقامات لبنانی می‌زنند.

علیه مردم،به اسم شرق‌ستیزی

ضدیت با شرق در شرایطی که غربی‌ها انواع دشمنی‌ها را علیه ایران رواداشته‌اند به زیان مردم است
گزارش
این روزها «شرق‌ستیزی» در حالی به وجهه همت برخی جریان‌های سیاسی و دولتمردان گذشته تبدیل شده ‌است که تحولات میدانی اخیر نشان می‌دهد چنین راهبردی با وجود خصومت‌ورزی‌ها و دشمنی‌های گسترده دولت‌های غربی علیه ایران، درنهایت به زیان مردم و منافع ملی خواهد بود.
تولد دوباره زندگی در غزه

تولد دوباره زندگی در غزه

با وجود تخریب‌های گسترده و کشتار وحشیانه، امید به زندگی در غزه موج می‌زند
غزه گرچه هنوز بوی دود می‌دهد، صدای کودکان دوباره در کوچه‌ها پیچیده و خانواده‌ها با دستان خالی و دل‌هایی سرشار از امید، خانه‌های نیمه‌ ویران خود را بازسازی می‌کنند.
حماس با پنبه سر اسرائیل را می‌برد
سؤال اصلی این روزها این است: حماس چطور آتش‌بس در غزه را مدیریت می‌کند؟
PDF سیاسی- دیپلماتیک
کوتاه سیاسی- دیپلماتیک
تمهیدهای لازم برای مقابله مؤثر با حملات سایبری اندیشیده شده‌است.