20
سه شنبه 11 دی 1403
شماره 9311
همشهری گزارش
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

2 شیفت کار می‌کنیم

تماشای گزارش
هر لحظه به تعداد مشتریان شبانه نانوایی اضافه می‌شود و شاطر و همکارش مشغول پخت‌وپز و آماده‌کردن سفارش مشتریان هستند. حسین امینی‌نیا، شاطر نانوایی است.
وحید امینی، همکار شاطرخان درحالی‌که نان‌های داغ سنگک را با دست از تنور بیرون می‌آورد و به سمت میز مشتری‌ها می‌برد، می‌گوید: « باورتان می‌شود ما از جنت‌آباد، پیروزی، ستارخان، خیابان سهیل و خیابان بهار و حتی بالای شهر هم مشتری داریم.

نان شب

درباره نانوایی‌هایی که در ساعت‌های غیرمعمول هم تنورشان روشن است و نان تازه دست مشتری می‌دهند
زندگی
در ساعتی که خیلی از مردم در رختخواب‌های گرم می‌خزند تا برای یک روز کاری جدید آماده شوند، چراغ برخی نانوایی‌های شهر تهران برای پخت‌وپز شبانه و جاماندگان زندگی روز هنوز روشن است و مشتریان پرو‌پا‌قرصشان با دلگرمی کار و فعالیت شبانه آنها بی‌دغدغه نیاز لقمه نان‌های خود را تامین می‌کنند.