20
چهار شنبه 13 تیر 1403
شماره 9142
همشهری گزارش
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

طلاهای حساس

تماشای گزارش
گران بودن نوشیدنی‌های طلایی تنها دلیلی نیست که این نوشیدنی‌های لاکچری در بسیاری از کافی‌شاپ‌ها و رستوران‌ها سرو نمی‌شود.
چند بار که مُشتک را روی کمان فرود می آورد، از کت و کول می افتد. گرد و خاک ندافی با کمان از حلاجی با چرخ برقی بیشتر است و تا وقتی پنبه های به هم چسبیده را «شاد» و «وشا» می‌کند.

اسپرسوی لاکچری با طعم طلا

در کافی‌شاپ‌های مدرن، نوشیدنی با ورق طلای تقلبی سرو می‌شود
روزگار
دیگر اسپرسو، ماکیاتو، لاته، موکا و کاپوچینو در همه کافی‌شاپ‌های گوشه‌وکنار تهران سرو می‌شود.