ناگفته پیداست که ورود به هر فصلی با تغییرات آب و هوایی همراه است؛ برای همین در پاییز هم سرماخوردگی و آنفلوآنزا بیشتر شیوع پیدا میکند، اما از قدیم راهکارهایی برای جلوگیری از بروز بیماریها وجود داشته که یکی از آنها انتخاب غذاها و خوراکیهای مناسب هر فصل است. د
پاییز را فصل رنگها میدانند؛ فصلی که در آن میتوان طبیعت رنگارنگ را دید، اما رنگهای زرد و نارنجی و آمیخته با سبز و صدای برگهای خشک همراه با سکوت روستا و دور از هیاهوی شهر میتواند آرامشی به روح و جان خسته این روزهای ما ببخشد.