07
دو شنبه 14 اردیبهشت 1405
شماره 9658
تندرستی
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

ناگفته‌هایی از زمان مناسب خوردن هندوانه

هندوانه یک میوه پرطرفدار و آب آن یک نوشیدنی طبیعی و بسیار گواراست اما چیزی که اکثر مردم به آن فکر نمی‌کنند زمان مصرف آن است؛ نه فقط به‌خاطر طعم، بلکه به‌خاطر اینکه بدن شما چگونه آن را هضم می‌کند.
ویژه
مطالعه‌ای که توسط دانشمندان دانشگاه فدرال سائوپائولو انجام شده نشان داده است که شنا برای سلامت قلب مفیدتر از دویدن است.
دکتر رضا ملک‌زاده، عضو انجمن گوارش و کبد ایران گفت: در مواردی مانند سرماخوردگی، به‌جرأت می‌توان گفت که حدود ۹۰درصد مصرف سرم، غیرضروری است.

روایت سبز فداکاری

27نهال برای 27شهید سپیدپوش جنگ تحمیلی سوم در بوستان لاله تهران کاشته شد
گزارش
ضلع جنوبی آبنمای بوستان لاله تهران رنگ دیگری گرفته؛ جایی که ۲۷نهال تازه در خاک نشست تا یاد و نام ۲۷شهید سپیدپوش جنگ تحمیلی سوم را زنده نگه دارد؛ همان‌هایی که حین خدمت در مراکز درمانی و بهداشتی، آمبولانس یا حتی خارج از شیفت کاری و در صحنه امدادرسانی به‌دلیل اصابت دوباره موشک به شهادت رسیدند.